Har du lyst til at blive vores nye økonomielev?

HMN GasNet søger en økonomielev til Viborg. Som økonomielev i HMN GasNet bliver du en del af funktionerne Bogholderi & Likviditet samt Kundeafregning. Dine dygtige kollegaer vil sørge for, at du får en grundig oplæring og selvstændige arbejdsopgaver – foruden al den støtte du har brug for i din uddannelse.

Du skal blandt andet arbejde med:

  • Kreditor-, debitor- kasse og projektbogholderi
  • Regnskab
  • Kundekontakt og kundeservice, herunder inkasso
  • Afregning af gaskunder
  • Rejseafregning og interne kontroller
  • Afstemninger.

Om dig
Vi er på udkig efter en elev, der har HG, HHX inkl. EUD-S forløb eller lignende som kvalificerer dig til at starte elevuddannelsen. Som person er du glad og udadvendt og trives med at have ansvar. Du er glad for at arbejde med tal, du er serviceminded, selvforsynende med initiativ, og du kan arbejde omhyggeligt og selvstændigt. Derudover er du god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt.

 Vi tilbyder en spændende elevplads på en arbejdsplads, hvor omgangstonen er uformel og stemningen god. Samarbejde og effektivitet er i højsædet.

Er det noget for dig?
Vil du vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Britta Korpi på telefon 62 25 95 21 eller økonomiassistent Margit Karlsson på telefon 62 25 95 22.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på gasnet.dk/job senest onsdag den 5. juni 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Elevperioden forventes at begynde den 1. september 2019.

Søg stillingen
Ansøgningsfrist: 05-06-2019

Informationer